Bekijk alle

diensten.

Bekijk alle showcases

WEBSITES

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een make-over? Wij bouwen WordPress websites voor grote en kleine bedrijven. Wij maken een professionele website die niet alleen mooi uitziet, maar ook vindbaar is en goed op mobiel werkt.

Meer informatie

WEBSHOPS

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Wij bouwen al jarenlang webshops voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij maken WooCommerce webshops, hierdoor is het mogelijk om zelf alles te beheren. Zo kun je later makkelijk zelf een nieuw product toevoegen of aanpassen.

Meer informatie

WEBHOSTING

Zonder webhosting geen website. Op onze managed hosting server bieden wij een beschikbaarheid van minimaal 99.8% en schalen onze servers afhankelijk van het aantal bezoekers. Is je gewenste domeinnaam beschikbaar? Dan registreren we die voor je.

Meer informatie

ONDERHOUD

Het up-to-date houden van een WordPress site kost veel tijd. En wat doe je als je website er na een update uit ligt? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar en zorgen dat jouw website 24/7 optimaal presteert. Jij runt jouw business, wij jouw website.

Meer informatie

INTEGRATIES

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Denk aan een plugin, bestelsystemen, koppelingen met CRM, specifieke webshop-oplossingen, complexe formulieren of crowdfunding-modules. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je bouwen.

Meer informatie

DRUKWERK 

Wijk af van de standaard drukwerk en geef je eigen afmetingen en aantallen door. Mis je toch nog iets? Wekelijks vullen we onze ruime en diepe assortiment aan met nieuwe producten, bijzondere (en gewone) materialen en afwerkingen.

Meer informatie